En ny vecka = nya tag. Eller inte!

Känns lite konstigt såhär, att det är en ny vecka men att vi inte börjar skolan förens på onsdag. Det blir känslan av att "Jaa, en nya vecka, helgen är slut men justja! vi har ju två heldagar kvar!"

Helgen har bestått av ovanligt vackert väder. Vanliga dagar brukar vi tycka det är soligt när man ser en ljusfläck bakom molnen, men denna helg har  strålat i sin vackraste glans. På lördagen var det flera små fält av blått och i söndags och idag ännu lite större fält av blått, det har räckt med en tunn kavaj och barnen man ser går i shorts och t-shirt även om jag inte skulle välja det, kanske lite väl för optimistiskt.  lördagen spenderades med michal och eva, vi gick till the organic food festival och provsmakade allt gratis som fanns :P på kvällen blev det stor kok. vi hade nämligen bjudit över Björn, Carolina och johan på middag, så sammanlagt blev vi 10pers. jakob, julias pojkvänn är nämligen också här på besök. Men det var inga problem att rymmas i köket, vi fick lugnt plats 7 personer :) det blev super god grönsakspaj á la Eva och kladdkaka á la Julia till efterrätt. Mycket trevligt och gott!


Söndagen började med brunch på stammis stället Gramofon. Pankakor för nästan hela slanten dock utan marple sirype som upprörde kocken rejält han fick inte bara servetrisen att be oss tetsa med sirap på utan sa också til michal på skarpen när han frågade om papper och sen  när vi skulle gå så frågade han oss buttert om vi svenskar aldrig hade sirap på, o vi bara "ehh nej".


Sedan fick vi för oss att vara lite kulturella och gick till the museum of modern art (som vi bor typ granne med) Där möttes vi av denna vackra tegeltygsbitsvägg och lite andra fina konstverk.


Sedan testade vi suround ljudet i lägenheten med en filmkväll. Braveheart såklart!


Idag har det sprungits lite på stan och kopierat nycklar och sedan kommit hem till en dysterstämning i lägenheten. Eva och Michal har helt plötsligt fått ett nekande på deras lovade studio som de skulle ha flyttat in i nu på fredag. Störda mytomaner och motsägare är vad dem är! (de som skulle hyra ut studion alltså, inte Eva och Michal). Så nu håller vi alla tummarna på att de ska lyckas hitta en ny lägenhet. Det har ju inte visat sig vara det enklaste att hittat någon som vill hyra ut i mindre än 6 månader.

Nu ska vi bege oss till IKEA och handla loss på nödvändiga saker, jag måste köpa mig ett täcke, eftersom de täcken som fanns i lägenheten var helt ner kissade(euhh), och lite annat smått och gott till lägenheten :)

Kommentarer
Postat av: irene o anders

Hej Pauline. Va kul att vi kan se och läsa hur du har det i England. Vi hade mamma på besök som hastigats igår kväll, hon hade varit på Väddö. Anders tittade på fotboll Sverige-Portugal. Ni verkar bo bra och ha det trevligt. Du ser ut som en fotomodell på kortet utanför er balkong, du är skitsnygg. Här är idag sol o fina höstfärger på träden. Vi var ut till Vätö och tittde lite på e.m.Nu ska vi snart äta middag det blir lax m någon sorts sås. Hoppas detta kommer fram till dig, vi är inte så bra på det här, det kan bli hur som helst,.

Det är 500 kr på ingående till dig i nästa vecka, så du kan göra något kul för. Kramar i massor från oss här i Svedala irene Anders o Mysan...

l

2008-10-12 @ 15:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0