2 days in school

Idag känns det inte lika jobbigt att färdas i en timme till Ayr. För det första var bussen så mycket skönare, vi fick varsinna två säten att ligga och sova i och det blir så mycket billigare än tåg, men det är inte det bästa. Det bästa är att vi faktiskt bara behöver gå i skolan på onsdagar och torsdagar!! och bara förmiddagen på torsdagen, wiee! så där sparar vi in ännu lite mer på färdkostnaderna. Plus att vår lärare i fine art kurserna sa att vi kan passa på att skissa och fota grejer när vi reser runt i Skottland och använda oss av det i skolarbetet (Happy!). Verkar vara så roliga kurser, det var så länge sedan jag var kreativ på detta sätt!

Idag hade vi på schemat "free time in Ayr" i 5 h, vilka vi (inte Björn som åkte hem till sin kära flickvänn Carolina som är här denna vecka, och inte Johan som jag inte vet har någon bra förklaring) spenderade på ett mysigt skottskt cafe och efter det hängde vi på ett annat cafe. Allt detta bara för att vara trevliga mot Robert Sutter (som höjt oss åtta till skyarna inför alla andra elever och lärare, typ för att vi är från Sverige) som gärna ville ha med oss på "social time" kl 15 på the union (kårhuset). Där bjöds det på gratis öl, mycket trevligt, annars var det inte så trevligt. Men med tanke på att vi inte ska vara tillbaka i skolan förens om en vecka så tyckte vi att vi kunde ställa upp.

Imorgon blir det mer shopping och restaurang besök med alla nio! Känns lite skumt att vi är så många från klassen på samma ställe som inte är Norrköping. Men det är väldigt skönt att vi är så många, allt känns så mycket lättare då!

Höll helt bort att glömma! Vi exotiska (höhö) svenksar kan komma att bryda the University of the West of Scotlands kommande reklammaterial. Kom fram två från deras marknadsavdeling idag och ville ta foton på oss, om vi kommer  vara med får vi veta i oktober. Vi hoppas på mycket i ersättning :)


Kommentarer
Postat av: Gustav

Vad är det där för påhitt??? Bara gå i skolan 2 dagar i veckan? En annan går fem dagar i veckan + jobb!!! orättvist är vad det är!



Hälsa alla från mig och Kicki!

2008-09-16 @ 21:40:55
Postat av: Pauline

hihi jag vet! skönt skönt, men det är ju som sagt mycket själv studier, vi måste ju alltid ha skiss blocken i beredskap :)

2008-09-16 @ 21:50:50
Postat av: Lois

Du ska veta att din blogg är mycket underhållande att läsa, jag ler nästa hela tiden :)

2008-09-17 @ 12:27:29
URL: http://nordantill.blogg.se/
Postat av: Pauline

Åhh vad glad jag blir!

2008-09-18 @ 20:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0