Uppe bland matos och nere bland cribs

I lördags gick jag, Eva och Michal och såg på No Age på Glasgow Art School, de var skit bra! jätte kul att se live :D

På väg till Art School

Väl på stället

No Age

Konserten började redan vid åtta så efter konserten gick vi hemmåt för mellanfest med vin och cribs (alltså chips men här heter de crisps och jag har väldigt svårt att utala crisps) under denna mellanfest började vi alla tre att dåsa till men inte gav vi efter!, utan vi masade oss iväg till art school igen för att se om vi kunde slippa de 5 pund i inträde men ICKE då, spelade ingen roll att vi hade gig biljetter, så vi strosade ner mot ABC, ett annat uteställe som ska vara bra, bara det att vi aldrig kommit dit än. Och inte heller lyckades vi med det denna kväll. Utan jag ser att det lyser under en ytterdör i en liten gränd, spriger dit o ser att den är olåst. Där innanför hittar vi en trappa ner i en källare där det ser ut at vara nånslags bakingång till en klubb, vi hör iaf "dunka dunkat" längre in vilket leder oss till denna slutsats. När vi väl gått ner för en trappa och sen upp för en till trappa och hittat två bakingångar till en eller två klubbar som dock är låsta blir vi såå besvikna! Men Michal kommer på den ljusa ideén att klättra upp för en lite brandstege och se om luckan där är olåst, visst var den det :D

Upp på ett litet tak tog vi oss, där det luktade eller snarare stank china mat, det var fullt av ventiler där det forsade ut matos och mycket annat.. Vi fortsätte vår färd och hittade ännu en brandtrappa vilken ledde oss upp på det riktiga taket, där vi hade utsikt över hela Sauchihall Street och en lägenhet mitt över där de har fest och tyckte det var jätte roligt att moona mot oss :( Efter att vi utforskat detta tak, dansat till inbillad musik och försökt hålla kontakten med festen mitt över vilket inte lyckades till fullo (de tröttnade på oss rätt snabbt, kan inte förstå varför??) så begav vi oss neråt igen..

Eva var lite skrajsen i början.


Vi kände oss som skitcoola 15 åringar.

Sauchiehall Street och ABC under oss iaf.



Festen mitt över som vi inte fick vara med på.

Dansas det lite





Glada i hågen gick vi och tog en burgare på McDonalds och fann våra händer i detta tillstånd:


Fotograf under denna upptäcksfärd: Eva Wallmark.

Idag har vi hängt på GOMA (Galleri of Modern Art) och letat böcker till ett av projekten i skolan, skönt att det ligger så nära. Igår fick vi oss en liten smärre chock. De ska nämligen ändra the front door acces  så nu kommer bara de två på kontraktet in, alltså Julia och Anna och de kommer bara in med deras fingeravtryck! så nu måste vi andra låna deras tummar så fort vi ska komma in här.. lite mer komplicerat kan man ju säga.

Resten av denna dag kommer gå till att klippa och klistra i min visual journal och kanske nån proportions skiss :)


Kommentarer
Postat av: Tim

Haha, vilken sjuk kväll!

2008-10-20 @ 19:20:17
URL: http://nordantill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0