Goodier

Grym utekväll igår! wieee!
Eva och Michal drog med mig på konsert igår, det var Errors som spelade, elektrorock! De var hur bra som helst! Trodde inte de skulle vara riktigt i min smak, men tji fick jag :)

Errors

Så här nöjda och glada var Eva och Michal efter Errors grymma spelning!

Efter en sån bra konsert vill man ju inte sluta kvällen där, så vi drog vidare och frågade oss fram till bra pubar och barer, vi var inte ute efter en night out clubbing (däremot ikväll!!!) efter att ha stosat och frågat de allra snällaste skottarna som slutar prata i telefon och ser medlidande på en av hur de verkligen vill leda oss till det roligaste stället, och käkat subs som är goodier with cheese, träffar vi på Björn, Johan och Johans bror Christian.


 Vi lyckades få tag i gratis inträdes flyers till Firewater (som Hedda rekomenderade sist vi var ute). Det visade sig vara en guldklimp (iaf i mina o evas ÖRON, michal tyckte bara det var ok) de var en mysig lokal med stearinljus på varje bord och killar med iaf snygg stil på håll, men det bästa av allt var ju ändå musiken! De spelade MGMT, Justice, Kings of leon och en massa mer bra musik, så dansades och hoppades in i dansgolvets väggar. Det var riktigt kul att få dansa av sig lite, var så länge sen nu (blir ju inte som i Norrköping direkt ;) ). När vi väl anlände hem hittade vi Anna i fullfart att städa trappan. Anna och Alida hade också bakat supergoda äppel muffins, dock en med grillkrydda som jag, utan vetskap om det, fick ta mig en smaskig tugga av :S

Tänkte att jag skulle visa lite bildbevis på att vi faktiskt går i skolan och har plugg :) så här kommer några av mina konstnärliga verk:

Blindskiss av Julia och Björn med sina STORA plutiga läppar.

Kroki lektion i skolan - SÅ himmla kul!

Nu ska jag svida om till partydress och dricka gott vin med Eva, Michal och Anna, sen blir det utgång på ABC. tydligen ett bra ställe med rock, soul, pop och indie musik :P

Kommentarer
Postat av: Gustav

Fan va duktig du blivit på Kroki! Skulle verkligen va kul att kunna! Får bli en kurs någon gång, eller så får du lära mig;)



Ni verkar ju ha döball hela tiden!!! Här blir det mest träning och skola oc htentaplugg nu, som vanligt med andra ord.



Kicki hälsar!

2008-10-12 @ 13:39:34
Postat av: Pauline

hihi tackar. det är verkligen skitkul att kunna, du borde gå en kurs tror det är väldigt nyttigt att kunna. men bara träning tenta plugg o skola, vad hände med jobbet? :) hälsa kicki tillbaka (om du nu ens läser denna komentar..)

2008-10-12 @ 14:17:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0