Lovely School

Idag var första skoladegn denna vecka. Tyvärr börjar dessa lektioner kännas lite väsrdelösa.. inte kul! ibörjan var det jättekul med roliga och olika grejor att göra, men nu är det mer som fria timmar att göra vad vi vill på i de olika projekten. Vilket gör att det känns lite meningslöst att sätta sig på bussen kl 8 på morgnen för att åka i en timme och sedan gå till skolan i en halvtimme för att sedan där sitta och vänta ut tiden. Jag är inte den som föredrar att sitta i skolan och fixa med egna grejer bara sådär, speciellt inte med den kassa luftkonditioneringen dom har där, man blir slut i hvudet så fort man kliver in i byggnaden. Mycket gnäll det blev nu då, borde påpeka att uppgifterna är riktigt kul och lärorika iaf :)
Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från en vanlig skoldag här borta.

Univeristy of the West of Scotland campus Ayr.


Art room där alla våra kreativa alster tar form.

"The primary school corner" blev vi kallade av läraren, och ja ni kanske förtår varför, vi tycket hela den lektionen var ett skämt när vi fick dessa färger från dagis att leka med och göra nåt som hade med en karta att göra. Vi var de ända som skämtade om det med, alla andra var gravallvarliga och satte igång med att testa olika tekniker även om de verkade lika lost som oss.

Se så fint alster Björn lyckades göra!

Någon som kännt sig instängd?

Classmates

Lunch.



Bra att de påminner om att spola, är ju så lätt att glömma annars och att de har satt upp en lapp på telefon nummer till abortklinik och annat.

Riktigt fina korridorer med härliga lukter i varje sektion.

Riktigt glada efter en kreativ skoldag på väg mot bussen hem.

Kommentarer
Postat av: Anna

Du har verkligen lyckats fånga Campus Ayr!

2008-11-12 @ 21:26:08
Postat av: Anonym

hahaha vilket härligt blogginlägg! herre min vad går vi på för skola egentligen haha...

2008-11-13 @ 20:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0