The Big Night

Så var den stora kvällen äntligen här: den kväll då vi alla 6 i kollektivet skulle ut tillsammans!

Mitsy gjorde sig fin även till denna kväll.

Eva med, med sina nya glasögon.

På väg till baren fick vi färdas i ljus, väldigt vackert nu när de tänt en del av julbelysningen :)

Bar Ten. Väldigt trevlig bar med billiga drinkar.

Mojitos för bara 4 pund :P

De har en tendens att döpa uteställena till väldigt lockande namn. När vi hörde om Nice n sleazy första gången trodde vi det skulle vara i stil med nåt sliskigt hak på stureplan, men tydligen är det ett riktigt "fräckt" ställe där många band har efterfester, vi bör kanske spana in det nångång även om deras flyers ger annat intryck..

Efter en trevlig men dock kort tid på Bar Ten (eftersom vi hade så kul hemma så tiden rann förbi  oss och vi kom ut vid 11) som stängde kl 12 var vi på väg hemmåt igen. Men två hus innan hemmet gick vi förbi en pianobar, vi som gärna inte ville hem blev mycket glada. Vi missade dock ingången till pianobaren och hamnade på the litebar istället. Vilket bara var ett lyckat drag. Det spelades riktigt rolig musik, blandade åldrar (så mamma, Ingegärd, Elle, Carlan och Karin detta är stället för oss om ni känner för lite clubbin´ när ni är här :) ) och lokalen var topp!

Fancy couples!

Så fint tak.


Somsagts var musiken bra vilket drog igång oss alla till dans dans DANS!
Det blev en riktig lyckad spontankväll.

Så idag gick vi upp halv 9 (skönt att klockan ställdes om så vi fick en extra timma sömn) för att bege oss till West end där den stora vintagemarknaden skulle hålla hus. Vi visste inte när den skulle börja men antog runt halv 11, som den igår gjorde. När vi då dragit stackars bakis Michal ur sängen för att ta oss till tunnelbanan ,visar det sig att den inte öppnat än.. så vi tar en taxi som gör att vi kommer fram lagom till kl 10. Väl där får vi beskedet att marknaden inte öppnar förens kl 11.

Under vänte tiden tar vi en kaffe på ett cafe i närheten och tänker att detta får det vara värt för några Goody bags, speciellt då de borde rikta sig lite mer till killar idag än vad Goody bagen igår gjorde.  Efter en timmas fikande går vi tillbaka och får då veta att marknaden inte alls öppnar 11 utan defenetivt kl 12! Suck. Vi tar oss då en runda till några second hands, men det var bara en som var öppen. När vi sedan går tillbaka till byggnaden där marknaden ska vara kvart i 12, skådar vi en KÖ! den var ca 20 m lång ,men gles, vi räknade med att det var ca 70 st framför oss i kön, så då e d ju ändå lugnt, de 250 första skulle ju få Goody bags :) Kön börjar sedan röra sig oroväckande fort, "hur hinner folk betala om vi kommer in så här snabbt?" frågar sig Alida. Jo men det är för att vi stått i kön där alla har förköpta biljetter, såklart! så vi får ställa oss i en ny kö som dock bara är 5 meter lång :) men i kön får vi höra att det bara är de som har förköpta billjetter som får Goody bags, NOOO!!! Besvikna över att vi blivit snuvade på härligheten mitt framför näsan traskar vi in, men så lyser ett litet hopp upp, vi får en biljett när vi betalar som gör att vi också får Goody bags, Wiee! Men lädjen varar inte länge, när vi väl fick bagen och tittade inuti den ser vi att det är ett gäng flyers och en läsk! (eva fick dock två läsk). Aja det såg ju ut att finnas bra grejer iaf, men dock en väldans massa folk, så det blir att tränga sig och rycka till sig det man vill ha (sånt som jag HATAR). Men jag håller modet uppe och strosar runt i min takt  vilket resulterar i fynd av ljusblå skinn skjol, lång grönrandig skjorta och ett par alldeles underbara skor för bara 8 pund. :)

Se vilket fynd.


Jag, Eva och Michal bestämde oss för at stanna kvar i West end och kolla second hand affärerna igen nu när de öppnat, vilket gjorde att jag kom hem med ett par svartastövlar också. Här är vi inne i en super mysig matbutik, en sån som bara finns i West End. Vi konstaterade att det var den godaste lukt vi känt i en lokal i Skottland.


Jag har kommit in i en ny vana som den nya skottlandsbo jag är; whiskey till både morgon och kväll :P

Kommentarer
Postat av: Emese

Men åååååh...kan ni komma hem snart eller? =P

2008-10-27 @ 09:19:50
URL: http://emesetot.se
Postat av: Karin

shit,va snygga skor....avis jag blev

2008-10-30 @ 16:30:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0