Girls Night

Inte för att vi inte alltid brukar ha det men nu var vi ju bara tjejer som hade mys eftersom Michal var i Paris och träffade sina manliga vänner.

Efter en heldag och helkväll med allt vad det innefattar med Halloween på fredagen var det skönt att ha en lugn mys dag och kväll i lördags. Vi lagade gemensam mat, super god paj, och gick sedan vidare på Laura Marlings konsert på Art school. När vi kom dit fick vi reda på att biljetterna var slut sålda, men inte gav vi upp för det!  Vi stod kvar på sidan av kön och väntade på att någon eller några skulle ha 5 biljetter över. Vakten som också kände igen oss eftera alla våra (tre gånger) besök på Art School var snäll och frågade de som gick in om de hade spear tickets och visst hade några det! Så tillslut efter olika bud på biljetter (Anna och Alida lyckades få sina gratis) så bar vi oss in i den väldigt kalla lokalen. Men snabbt blev vi varma i hjärtat när förbandet började spela och nog var vi varma i hela kroppen när vi gick ifrån Laura Marlings spelning. Hemma väntade också en supergod och varm efterätt, Gino!! Till denna passade det bra med en film, det blev Breakfast on Pluto, jättekul och bra film om en transvestits liv.





På söndagen bestämde sig jag och Eva oss för att vi nu måste ur denna lägenhet och ut i solen! Det har ju faktiskt varit sol i hela tredagar nu och vem vet hur länge den kommer hållas framme utav molnen. Vi begav oss på en promenad till West End, mysigt med alla fina färgade löven.

Eva i nya fina stora koftan.

Kelvingrove park


Fina byggnaden Glasgow Univeristy som vi inte går i.


Vi hittade en väggklättrare påvägen hem.


På kvällen hade vi lite skolpyssel men självklart med mys så denna gången blev det mys med scones :P

Idag är det den 5:e dagen sol känns helt stört att det inte kommit en enda droppe regn på denna tid, tror vi är i himmelriket.. Dock ser molnen ut att gadda ihop sig lite nu.. dags att ta mig ut en sväng!

Kommentarer
Postat av: Jonas

asså vettetusan om det är ok att ni har det så skönt :P kan det inte gå lite åt helvete också så ni får lite perspektiv på vardagen! :D

2008-11-05 @ 16:04:27
Postat av: emelie

bilder kommer sen när vi har fixat iordning allt! saknar dig massor! snart bara en månad kvar tills vi ses va?

2008-11-08 @ 15:07:27
URL: http://whirl.se/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0